Dean Care AB 

Personlig Assistans 

Vård & Omsorg

Sveriges Rikes Lag


Nyansökan - Utökning av assistanstimmar - Omprövning - Överklagan JURIDIK


Det regelverk som omger personlig assistans är ibland krångligt och svårt att förstå. Dessutom kan det vara så att man befinner sig på en plats i livet där man inte känner att man har ork eller lust att lägga ner sin tid på att ansöka om personlig assistans eller utökad assistansersättning. 


Vi på Dean Care har mångårig erfarenhet av den juridik som reglerar personlig assistans och hur man ansöker både via Försäkringskassan och kommunen. Vi har dessutom utöver vår egen breda erfarenhet tillgång till skickliga jurister som hjälper oss i de riktigt kniviga frågorna och som kommer att biträda er från starten. 


Det kan röra sig om både en ny ansökan men vi hjälper självklart även till med omprövningar, tillfälliga utökningar av assistanstimmar eller andra juridiska frågor som rör din assistans.

Allting är självklart kostnadsfritt för våra kunder.


Har du frågor om hur den juridik som styr personlig assistans fungerar eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att få den assistansen som du har rätt till så tveka inte att kontakta oss. 
Sofia Nilsson 

Jurist 

010- 603 90 80 

sofia@deancareassistans.se


Du bestämmer hur du ska leva ditt liv!Dean Care Assistans är alternativet för dig som letar efter skräddarsydda lösningar. Vi är ett assistansbolag med stor kompetens och vi har bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa dig på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete. Tänk dig ett assistansbolag där du får bestämma om precis allt som har med din personliga assistans att göra. Hos oss på Dean Care får du det! Vi vet att du kommer bli nöjd med ditt val av assistansbolag, för hos oss blir din assistans precis på det sätt som passar dig.


Vi arbetar mot ett tydligt mål! Från första dag vi ses och under hela vårt samarbete med din personliga assistans, är du i fokus. Vi lär känna dig och hur du vill att din assistans ska


Vi utgår från dina behov och önskemål och låser inte in dig med krångliga avtal och långa uppsägningstider. Det ska vara så enkelt och okomplicerat som möjligt. Kontakta oss så berättar vi mer om oss som verksamhet och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi har kontor i Malmö, Göteborg och Kalmar. 

FRAMTIDEN


Dean Care är ett företag som verkligen brinner för vårt arbete. För oss är det viktigt att våra kunder känner trygghet och får en personlig assistans som passar var och en. Det är en av anledningen till att vi som assistansbolag alltid strävar efter nära relationer och ett personligt bemötande, så att vi verkligen får möjligheten att lära känna kunderna.


Med vårt engagemang, tillgänglighet och lyhördhet vill vi skapa den absolut bästa personliga assistansen. Vi strävar mot att hjälpa så många vi kan och alltid ha fokus på kundernas bästa. 


Dean Care växer men för oss är det viktigt att växa långsamt. Vår företagsgrund bygger på engagemang och att vi är personliga. Därför har vi valt att växa långsamt. Många av våra kunder har kommit till oss genom rekommendationer från våra kunder och assistenter. Något som vi är stolta över och som visar att vi är på rätt väg. Kontakta oss eller Besök oss på:


S:t johannesgatan 2

211 43 Malmö

010 603 90 80

info@deancareassistans.se


Eriksdalsgatan 7K

212 16 Malmö

0768 55 55 81

info@deancareassistans.se


Storgatan 84


383 37 Mönsterås


0768 55 55 14


info@deancareassistans.se


             Adress

    Nobelvägen 147 M

      212 15 Malmö

            Telefon

      010 - 603 90 80

                 E-Post

  info@deancareassistans.se